Thursday, April 26, 2007

Cel mai sexy dansator exotic

Pe cel mai sexy dansator exotic l-am intalnit tot in "Another gay movie". Cred ca am dezvoltat o adevarata pasiune pentru "feline", numai din cauza tipului asta... care se misca de innebunesc! Asa ca am adaugat un video list, in care dansul in cauza, ridicator de tensiune, poate fi urmarit apasand pe fereastra sa. Enjoy!

6 comments:

ingenua said...

Bine maaa.. pe cand sa ma enjoy si eu, s-a gata filmul:))

Mass Turbation said...

Bai bai bai!!!!
Deci te iubeeeeesc!!!!!!!:X:X:X:X
Te iubesc ma intelegi?!?!?!?!?
Okay...esti cea mai geniala persoana din lume.Cum nu mia trecut prin minte?Ce poate fi atat de incredibil de expectacular.Deci everything leads to something...manga leads to hentai and hentai leads to yaoi!!!Te iubesc!!!Ah da si ma bucur ca iti place post-ul meu...si mie mi sau aprins calcaiele(orgasm)...in plus serialul este chiar fosrte bun,si inafara de scenele de sex incredibile are si o poveste interesanta.Cauta "queer as folk" pe youtube si gasesti mai multe episoade.Ah,da si daca cauti "the l word" pe youtube,o sa gasesti un serial dedicat lesbienelor.=D

anonimu' said...

Dap.. te cunosc hanna. Brusc, iubita ta silvergh nu mai e centru universului feminin..
@ingenua: nu zi ca nu ai continuat enjoyu si dupa ce s-a terminat filmu :P

ratatouille said...

Vaaaaai, ce dragutz! Ce animat e blogul meeeeeeu! Gata, ca m-am bucurat destul. Draga mea Ingenua, ce sa ii faci, daca atata au avut la magazin, atat am luat si eu, si mie mi-a murit in aer, dar e bun pentru teasing.
Kanna, ma bucur sa te vad aici! Mi-a placut la nebunie postul acela si mersi mult ca mi-ai zis de "Queer as Folk". Auzisem de serial, dar nu m-am interesat pana acum de el. Dar cu asemenea motive... Am vazut ca si desenezi, sunt ff dragutze desenele tale, si eu ma uit destul de des la manga, dar mai ales la yaoi. ;) Si, bineinteles, multumesc pentru cuvintele frumoase si recomandari!
Anonimu', darling, bine ca ai venit si la mine, ca tu esti sarea si piperul! Si mai lasa fata in pace, ca sunt sigura ca nu isi tradeaza prietena asa de usor precum insinuezi tu.

anonimu' said...

ratatouille... blogul asta al tau e un fel de capcana pentru gay..Unii probabil sunt convinsi ca esti barbat..Anyway..am citit undeva ca la hamsteri si la alte suricate nasul de regula trebuie sa fie uscat, f ar umed. Daca e umed toata ziua, si foarte umed sunt probabil bolnavi

ratatouille said...

Atunci sunt probabil bolnava, dragul meu urmaritor de Animal Planet. Anyway, - iau si eu expresia de la tine - , avand in vedere ca si tu m-ai luat drept barbat, trebuie sa fac ceva ca sa indepartez eventualele confuzii... Ma gandesc eu la ceva. Dar sa stii ca n-am prins pe nimeni in capcana, decat fete si pe tine, hi, hi.