Monday, April 30, 2007

Proasta crestere... me likey!


"La Mala Education" mi-a reconfirmat dragostea pe care o port filmelor realizate de Pedro Almodovar. Gabriel Garcia Bernal joaca superb, chiar daca anumite zvonuri legate de relatia tensionata dintre el si regizor pe parcursul filmarilor m-au facut sa ma gandesc ca, uneori, rolul a fost prea intens pentru el.
Il consider printre cei mai reusiti travestiti din cinematografie. Atunci cand face sex oral - intr-o ipostaza imaginata - cu iubitul pe care il dorea inca din copilarie, buzele lui fac milioane de dolari. For real, are cele mai bestiale buze pe care le-am vazut vreodata la cineva, barbat sau femeie. Iar "Proasta crestere" mi s-a parut cel mai tare film al lui Almodovar. Prin subiect, prin realizare, prin actorii care au jucat. Iar Fele Martinez este si el.... yummy!

9 comments:

eXstatic said...

Da, m-am uitat si eu la film... Il caracterizez cam asa: fain in general, dar dezgustator la unele detalii...

ratatouille said...

Ce e drept, e drept. Faza abuzului a fost barely watchable, dar am vazut, ulterior, "Sleepers", si acolo, mi-am tinut capul in perna jumatate de film.

anonimu' said...

eu te-as pedepsi si te-as pune sa te uiti la filme numai cu femei.. Inclusiv pornachele sa fie lesby din ala hotarat, fara dildouri si alte obiecte ce ar aminti de madular.

ratatouille said...

Of, of, ce rau esti tu, dragul meu Anonimu'! Dar ce te faci daca si asa imi place? Na belea! Dar asta imi da niste idei... Ce inseamna lesby hotarit? Cu din alea care se ling juma' de ora? Pai, in cazul asta, o sa adorm...

almodovar fan said...

bun film intr-adevar, imi place faza in care canta pe scena, "perhaps perhaps" si motzul ala de blana de pe rochie:)))))))))!

ratatouille said...

I remember that one! Cred ca am si o poza, pe undeva...

radu gonciar said...

mă bucur că e pe lumea asta cineva care îmi dă dreptate. La mala educación e cel mai tare şi cel mai incomod Almodóvar şi Gael e actorul ideal pentru rolul ăsta atât de sofisticat. însă nu înţeleg de ce anonimu' lasă comentarii paralele pe aici. când intră la mine pe blog, nu face aşa.

allmaivette said...

Pedro Almodovar si Gael Garcia Bernal=combinatia perfecta.

Pedro Almodovar e considerat un geniu in spania,iar Gael...a trebuit sa ma uit la 2 filme de-ale lui si ma fermecat.Good choice!

Anonymous said...

[url=http://tinyurl.com/y9qxher][img]http://i069.radikal.ru/1001/35/75e72b218708.jpg[/img][/url]Related keywords:
cheapest Tramadol free delivery
buy cheap Tramadol here
picture Tramadol
Tramadol hcl acetaminophen par effects
Tramadol rx
picture of Tramadol pill
Tramadol ineffective
buy cheap Tramadol without prescription
[url=http://www.zazzle.com/AlexanderBlack]buy Tramadol now [/url]
[url=http://seobraincenter.ru]http://seobraincenter.ru[/url]
picture of Tramadol pill
buy Tramadol by c o d
prepare Tramadol capsules for intravenous injection
pharmacy salary tech buy Tramadol now
Tramadol urinalysis testing
best price for Tramadol generic Tramadol
online order Tramadol