Saturday, May 5, 2007

Se poate! Un altfel de campanieAcest clip menit sa fie folosit intr-o campanie anti-SIDA arata ca se poate face si altfel. Adica nu trebuie sa vedem corpuri devastate, organe afectate, distruse, pentru a ne convinge ca trebuie sa ne ferim de boala. Sincer, orice reclama care tinde doar sa socheze ajunge, in cele din urma, sa ma lase rece. Sunt destule persoane care simt nevoia sa fie "atinse" in alt fel pentru a percepe un mesaj. Vorbesc despre mesajul pozitiv ce ar trebui sa castige mai mult teren in detrimentul celui negativ. Care socheaza pe moment si, doar atat.

3 comments:

eXstatic said...

Hm... Prima data e funny, apoi e trist, apoi are happy-end... La sfarsit, un mesaj spus intr-un fel pozitiv, astfel incat sa aiba impact... Frumos realizat, e un exemplu! :) Si melodia e super, cum se numeste, a cui e?

ratatouille said...

Este o melodie de prin '60, este a celor de la The Rubettes si se numeste "Sugar Baby Love". Poti vedea clipul aici: http://www.youtube.com/watch?v=XyIMi3uTpBQ

ingenua said...

Aaaaa. ai reusit pana la urma. Bravo! O sa iau exemplu, adaptat evident la tematica blogului meu, Sper sa regasesc reclama aia nostima si sa o pot posta.